top of page

TULOSSA KLINIKALLE?

Paippinen15.jpg

KÄYNNILLE TULTAESSA

Saavu meille aina Paippistentien kautta, sillä yksityistiet eivät ole kulkukelpoisia ja itäpäässä painorajoitettu silta estää raskaiden ajoneuvojen kanssa saapumisen.

SAAPUMINEN HEVOSEN KANSSA

Aja autosi maneesin päädyssä olevalle parkkipaikalle, ja tule ilmoittautumaan vastaanottoon ennen hevosen purkamista ajoneuvosta.

SAAPUMINEN PIENELÄIMEN KANSSA

Vastaanoton edessä on parkkipaikkoja henkilöautoille. Voit jättää autosi siihen ja tulla ilmoittautumaan vastaanottoon.

 

Jos olet muuttanut tai vaihtanut sähköpostiosoitettasi viimeisen käyntikerran jälkeen, kerro meille uudet yhteystietosi, niin saat kotiutusohjeet ja rokotusmuistutukset oikeaan osoitteeseen.

KÄYNNILLÄ

KÄYNNILLÄ

Saat mieluusti olla mukana eläimesi kanssa tutkimuksissa, mutta anestesiaa vaativissa toimenpiteissä kuten leikkauksissa toimenpiteet tehdään vain eläinlääkintähenkilökunnan läsnä ollessa, jotta voimme varmistaa potilasturvallisuuden ja toimenpideaseptiikan mahdollisimman hyvin. 

 

Käynnit maksetaan käynnin yhteydessä. Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, Resurs Bankin eläinlääkäritili, tai tarvittaessa myös käteinen. Tulossa on myös vakuutusten suorakorvausyhteistyö. 

Jos sinulla on tietty hoitobudjetti, niin älä pelkää ottaa sitä puheeksi. Yritämme aina löytää sinulle sopivan hoitovaihtoehdon

Paippinen53.jpg
Paippinen16.jpg

KÄYNNIN JÄLKEEN

Saat meiltä sähköpostitse lemmikkisi tai hevosesi hoitotiedot automaattisesti.

Lisäksi lähetämme muistutukset tulevista käynneistä.

 

Ota mielellään yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä käynnillä saamistasi ohjeista taikka huolenaiheita lemmikkisi terveydestä

bottom of page