top of page

eläinlääkäri

pieneläinlääkäri

eläinklinikka

hevoseläinlääkäri

hevosklinikka

koira

kissa

hevonen

eläinten hoito

eläinlääkäripalvelut

eläinlääkintä

paippinen

paippisten eläinlääkäri

paippisten eläinklinikka

hevossairaala

urheiluhevjnen

ravihevonen

poni

lemmikkieläin

PALVELUT HEVOSILLE

Paippinen39 pieni.jpg

KLINIKKAPALVELUT

Paippisten eläinklinikka palvelee 2022 valmistuneissa nykyaikaisissa klinikkatiloissa Sipoon Paippisissa.  

Teemme hevosten perusleikkauksia ja muita leikkaushoitoa vaativia toimenpiteitä (nivelkirurgia, murtumakorjaukset, pään alueen vammat ja ihovauriot).

 

Tarjoamme apua mm. seuraavissa hevosten vaivoissa:

 • Akuutit sairaustilat: haavat, äkilliset ontumat, ähkyt 

 • Mahavaivat 

 • Hengitystietutkimukset 

 • Suorituskyvyn ongelmat 

 • Lisääntymiseen liittyvät palvelut 

 • Hammashoidot 

 • Ontumatutkimukset 

 • Kastraatiot 

 • Nivelkirurgia 

 • Murtumakorjaukset 

 • Haavahoidot 

 • Pään alueen vammat 

 

Voit varata ajan puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta.

Kiireellisiä potilaita otamme vastaan muun potilastyön aikataulun sallimissa rajoissa arkisin aukioloaikoina. Muina aikoina otamme vastaan kriittisiä hevospotilaita (isot haavat, verenvuodot, murtumat tai vastaavat) eläinlääkärin lähetteellä.

Katso hinnasto tästä.

TALLIKÄYNNIT

Hoidamme tallikäynneillä ammattitaitoisesti sekä perusterveydenhuollon että hätätapausten ensihoidon. Hyvin varustellusta autostamme löytyvät välineet rokotuksiin, hampaiden hoitoon, ontumien perustutkimuksiin ja röntgenkuvauksiin, hätätapausten ensihoitoon sekä mahavaivojen ja infektioepäilyjen hoitoon.  

 

Hoitajakäynneillä saatavissa näytteiden otto ja kontrollit hevosille ja pieneläimille, kynsien leikkuu, hampaiden harjaus sekä ruokintaneuvonta.

Paippinen43.jpg

TÄYSIHOITOPALVELUT

Täysihoitotallissamme hevoset syövät heinäautomaateista sisällä ja ulkona 2-3 tunnin välein ja sopivan pituisia jaksoja ja määriä. Ulkonakin on lämmitetyt juoma-astiat ja ruokimme aina laadukkailla rehuilla. 

 

Tarhoissa on kivituhkapohja ja ne siivotaan päivittäin. Hevoset ulkoilevat aina vähintään 12 tuntia päivässä, ja kaikille pyritään löytämään oma tarhakaveri sosiaalisten heppasuhteiden mahdollistamiseksi. 

 

Kentällä on hyvin huollettu joustava kuitupohja ja tallin asiakkailla on käytössä myös Tammikuussa 2022 avautuva uusi täyspitkä eristetty maneesi uudella kuitupohjalla! 

 

Ratsastus ja hevosten valmennus

Olemme auttaneet kisauralle ja siitä eteenpäin jo lähes 50 hevosta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Paippinen35.jpg

MANEESI

Paippisten eläinklinikalla on keväällä 2022 avautuva uusi valoisa maneesi joustavalla kuitupohjalla. Täyspitkä eristetty maneesi on mahdollista vuokrata käyttöön myös  tuntiveloitteisesti, kysy aikataulumahdollisuuksista ja hinnastosta lisää! 

Paippisten eläinklinikalla voit maksaa käteisellä, kortilla tai osamaksulla. Epassi on henkilökohtainen etu, jolla voit maksaa mobiilisovelluksen avulla kassallemme ratsastusmaneesin harrastekäytöstä.

bottom of page