top of page

AVOIMET TYÖPAIKAT

Paippinen3.jpg

ELÄINLÄÄKÄRI

Haemme tiimiimme ELÄINLÄÄKÄRIÄ

Paippisten eläinklinikka on vuodesta 2003 toiminut eläinlääkäriyritys. Työllistyt keväällä 2022 valmistuviin uusiin klinikkatiloihimme Sipooseen.  Uusien tilojen valmistumiseen asti toimimme pieneläinvastaanottona ja hevosten kiertävänä palveluna. Käytössämme on nykyaikainen laitteisto sekä pieneläin- että hevospraktiikkaan.

 

Kolmen hengen loistotiimi on tukenasi. Otamme vakavasti työssä viihtymisesi ja meille on tärkeää, että pääset myös etenemään urallasi. Investoimme hyvään tiimityöhön, koulutukseen, työtyytyväisyyteen ja työturvallisuuteen.  

 

Olisitko sinä sopiva eläinlääkäri nopeasti kasvavaan

hevos- ja pieneläinpraktiikkaamme?

 

Suhtaudut eläinlääkintään laajalla mielenkiinnolla ja reippaalla yleispraktikon otteella, mutta tiedät jo omat erityiset mielenkiinnon kohteesi, joihin myös panostat. Voit olla pääosin hevoseläinlääkäri tai pieneläinlääkäri, molempia tarvitaan joukkoomme. Eläinten kanssa toimimisen lisäksi toivomme sinulta hyviä ihmissuhdetaitoja ja rentoa mieltä.  

Sekä osa-aikaiset että kokoaikaratkaisut mahdollisia. Oikean henkilön löytyessä mahdollisuus myös pitkän aikavälin sitoutumiseen klinikan osakkaana.

Aloitusaika sopimuksen mukaan.  

 

Hakemuskirjeet CV:llä varustettuna ja palkka/työaikamallitoiveineen

klinikkamanageri Kimmo Laaksolle: 

kimmo.laakso@equidea.fi

 

Kysymykset ja lisätietopyynnöt

eläinlääkäriLaura Laaksolle: 

laura.laakso@equidea.fi

p. 0451369887 

 

Tutustu yhtiöömme Facebookissa

KLINIKKAELÄINHOITAJA

 

KLINIKKAELÄINHOITAJA SIPOOSEEN

 

Nopeasti kasvava hevos- ja pieneläinpraktiikkaamme etsii valmisteilla oleviin uusiin klinikkatiloihimme klinikkaeläinhoitajaa.

Hakijalta toivomme kokemusta klinikalla työskentelystä, anestesiavalvonnasta ja kirurgisessa tiimissä toimimisesta. Lisäksi hakijalla tulee olla kokemusta hevosten kanssa ja tallissa työskentelystä. Esihenkilö- ja muut vastuutehtäväkokemukset katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä organisoimiskyky, pystyt järjestämään työsi itsenäisesti ja ohjaamaan työssä myös muita. Asiakaspalvelu ja ystävällisyys työyhteisössä ovat meille tärkeitä. Hevostyössä tarvitset myös hyvän kunnon.

Tarjoamme reippaan ja iloisen työtiimin, mahdollisuudet jatkokouluttautumiseen, ja mielenkiintoisen työn uuden äärellä. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Kysymykset ja lisätietopyynnöt

eläinlääkäri Laura Laaksolle: 

laura.laakso@equidea.fi 

0451369887 

Paippinen52.jpg
bottom of page