top of page

eläinlääkäri

pieneläinlääkäri

eläinklinikka

hevoseläinlääkäri

hevosklinikka

koira

kissa

hevonen

eläinten hoito

eläinlääkäripalvelut

eläinlääkintä

paippinen

paippisten eläinlääkäri

paippisten eläinklinikka

hevossairaala

urheiluhevjnen

ravihevonen

poni

lemmikkieläin

PAIPPISTEN ELÄINKLINIKKA

Uusi pieneläimille ja hevosille suunniteltu vastaanottomme on

avoinna osoitteessa Hommanäsintie 109, Paippinen.

Paippisten eläinklinikka vaaka logo vaal sin-01.png

TILAT

Kaikissa tiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota eläinten viihtyvyyteen ja pelon vähentämiseen eläinlääkärikäynnillä.

Olemme panostaneet hevostiloissamme erityisesti hankalien ontumien selvittämiseen: klinikalla on ontumien tutkimusta varten juoksutuskäytävä, jossa liikettä voi havainnoida kovalla alustalla, ja myös ylä- ja alamäkeen. Tuliterässä tutkimusmaneesissa on mahdollista selvittää kaikkien urheiluhevosten ongelmia lämpimässä ja kuivassa, hevosille turvallisella pohjalla, niin esteillä kuin sileälläkin.  

Hevostiloissa on kaksi erillistä tutkimushuonetta. Näin voidaan taata hevosille rauhallinen tutkimusympäristö muiden häiritsemättä, ja estää infektioiden tarttumista klinikalla. Erityistä puhtautta vaativat toimenpiteet voidaan suorittaa turvallisesti siihen varatuissa tiloissa ja klinikalla on hyvin varusteltu leikkaussali leikkauksia varten 

LAITTEISTO

Käytössämme ovat korkealaatuiset anestesialaitteistot, leikkausvälineistöt, digitaaliset röntgenlaitteet ja ultraäänilaitteet. 

 

Röntgenkuvauksia ja ultraäänitutkimuksia teemme myös tallikäyntien yhteydessä.  

 

Maaliskuussa otamme käyttöön myös laitteet hengitystie – ja vatsatähystyksiä varten.  

Paippinen50.jpg
L1030697.JPG

PAIPPISTEN ELÄINKLINIKAN
VIRALLISET AVAJAISET KEVÄÄLLÄ 2023

Hommanäsintie 109, 04170 Paippinen

Paippinen42 pieni.jpg

AVOIMET TYÖPAIKAT

HAEMME TIIMIIMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ

Paippisten eläinklinikka on vuodesta 2003 toiminut eläinlääkäriyritys. Työllistyt keväällä 2022 valmistuviin uusiin klinikkatiloihimme Sipooseen.  

 

Kolmen hengen loistotiimi on tukenasi. Otamme vakavasti työssä viihtymisesi ja meille on tärkeää, että pääset myös etenemään urallasi. Investoimme hyvään tiimityöhön, koulutukseen, työtyytyväisyyteen ja työturvallisuuteen.  

 

Olisitko sinä sopiva eläinlääkäri nopeasti kasvavaan

hevos- ja pieneläinpraktiikkaamme?

 

KLINIKKAELÄINHOITAJA SIPOOSEEN

 

Nopeasti kasvava hevos- ja pieneläinpraktiikkaamme etsii valmisteilla oleviin uusiin klinikkatiloihimme klinikkaeläinhoitajaa.

Hakijalta toivomme kokemusta klinikalla työskentelystä, anestesiavalvonnasta ja kirurgisessa tiimissä toimimisesta. Lisäksi hakijalla tulee olla kokemusta hevosten kanssa ja tallissa työskentelystä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä organisoimiskyky, pystyt järjestämään työsi itsenäisesti ja ohjaamaan työssä myös muita.

Avoimet työpaikat
bottom of page