top of page
julia_forsberg.jpg

JULIA FORSBERG

ELÄINLÄÄKÄRIHARJOITTELIJA

Opiskelen Tartossa Viron maatalousyliopistossa. Paikka tunnetaan nautojen ja lypsykarjan terveydenhoidosta. Hevospuoli on koulussamme laajentunut, ja minä opiskelen suureläinpuolella. 
   Opintoni ovat loppusuoralla, jäljellä on vain lopputyö ja yksi harjoittelujakso. Suunnitelmani on tehdä eläinlääkärintöitä Suomessa, mutta mielenkiintoista olisi tehdä myös jatko-opintoja muualla Euroopassa ja oppia samalla uusinta uutta hoitokäytännöistä. 
   Koulutusohjelmamme on englanninkielinen ja se koostuu melkein täysin suomalaisista, mukana on välillä myös vaihto-opiskelijoita.
   Ammatillisia kiinnostuksen kohteeni on biomekaniikka, varsinkin hevosilla. Myös pienten ja suuren eläinten hampaat ovat kiinnostavia. Kolmas kiintoisa alue on ravitsemus. 
   Olen viihtynyt Paippisten eläinklinikalla, asiaan kuin asiaan saa ohjausta eikä tarvitse jännittää. Keratooman eli kaviokasvaimen hoito on ollut mielenkiintoista. 
   Harrastan ratsastusta. Minulla on kaniharrastustaustaa, ja olin aiemmin mukana kanien näyttely- ja estehyppytoiminnassa. Pianoa olen soittanut lapsesta saakka. Soittamalla saa pidettyä kädet hyvässä työkunnossa.”

bottom of page