top of page
0I7A4940_edited.jpg

HENNA KARVINEN

ELÄINLÄÄKÄRI

Valmistuin eläinlääkäriksi 2019 Helsingin yliopistosta. Kandikesän ja pari vuotta valmistumisesta työskentelin kunnaneläinlääkärin töissä Itä-Suomessa. Tein vuoden verran hevospraktiikkaa Uudellamaalla ennen työskentelyäni Paippisten eläinklinikalla.

 

Ammatilliset kiinnostuksen kohteeni liittyvät hevosiin ja kirurgiaan. Itselleni tärkeää on eläimen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

 

Olen työskennellyt Paippisten eläinklinikalla kohta vuoden verran.

 

Työskentely täällä on todella antoisaa ja mielenkiintoista, koska työyhteisössä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ilmapiirin ollessa samalla sopivan rentoa. Potilastapaukset ovat mielenkiintoisia ja klinikan valmistumisen myötä tulemme viettämään vielä enemmän aikaa leikkaussalissa, mikä monipuolistaa työnkuvaa ja tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää kirurgisista toimenpiteistä.


Koulutukset, joihin tulevaisuudessa osallistun liittyvät todennäköisesti pääasiassa hevosiin. Myös pieneläinten kirurgia kiinnostaa.Vapaa-aikani käytän mieluiten oman hevosen kanssa monipuolisesti harrastaen. Pidän luonnossa liikkumisesta ratsain, lenkkeillen tai hiihtäen.

bottom of page